Svečano otvorenje novouređene Koncertne dvorane

Svečano otvorenje novouređene Koncertne dvorane

U utorak, 9. travnja 2019. godine, u 19:30 sati, svečano je otvorena novouređena Koncertna dvorana Glazbene škole Požega. Otvorenju su prisustvovali brojni uvaženi gosti koji su imali prilike uživati u Koncertu profesora i učenika Škole, pripremljenim upravo za ovu prigodu. Naime, tijekom ožujka ove godine, dvorana je obogaćena novim stolcima koje je poklonila Požeško-slavonska županija, kao osnivač Škole. Nakon ugradnje stolaca, uz još nekoliko preinaka, dvorana je dobila potpuno novi izgled.

Radovi:

 

 

Župan požeško-slavonski, gospodin Alojz Tomašević, otvorio je novouređenu dvoranu napomenuvši kako je Glazbena škola Požega svojim rezultatima i uspjesima na brojnim natjecanjima dala svom osnivaču poticaj za ovakvo ulaganje. Župan se zahvalio i požeškoj tvrtki Spin Vallis koja je preuzela taj posao.

Ravnatelj Škole, gospodin Alen Kovačević, u svom je govoru spomenuo brojne uspjehe koje je Škola ostvarila u proteklom periodu te činjenicu da se talenti koje ova škola iznjedri, vrate upravo njoj – oni koji su ju nekada pohađali kao učenici, danas u njoj djeluju kao nastavnici.

Nakon svečanog otvorenja, nastavnici i učenici Škole predstavili su se s 13 točaka. Publika ih je nagradila brojnim ovacijama, a kako je bilo, pogledajte u galeriji!