Dan otvorenih vrata

Naslovnica / Dan otvorenih vrata

VAŽNO:

Zbog korona virusa projekt Dan otvorenih vrata odgađa se na 18. travnja 2020. godine.

O projektu

Projekt je namijenjen svim budućim polaznicima 1. razreda srednje glazbene škole kao i njihovim roditeljima. Na danu otvorenih vrata sudionici se upoznavanje s radom Glazbene škole Požega te različitim aspektima obrazovanja u ovoj ustanovi. Dobrodošli su svi zainteresirani: učenici, roditelji, profesori instrumenata i solfeggia. Za sve sudionike učenici Glazbene škole Požega održavaju mali koncert.

Voditeljica projekta:
Lidija Džidić Markulić, prof.

Informacije

Galerija slika

Pozivamo Vas na Dan otvorenih vrata Glazbene škole Požega koji će se održati 28. ožujka 2020. god. s početkom u 9:00 sati u Glazbenoj školi Požega. Molimo zainteresirane da se prijave do 20. ožujka 2020. god.

PRIJAVNICA

Moguće je prijaviti se za sljedeće programe: klavir, gitara, flauta, klarinet, saksofon, rog, trombon, truba, tuba, udaraljke, harmonika, tambure, solo-pjevanje i teorijski smjer.

 

  • 9,00 – 9,45      Kratki koncert učenika srednje škole i pozdrav ravnatelja Glazbene škole Požega, te predstavnika  Đačkog doma u Požegi
  • 10,00 – 11,30   Ogledni prijamni ispit iz solfeggia za srednju glazbenu školu (diktati, teorijski dio)
  • 11,30 – 12,00   Pauza  i druženje (zakuska za učenike)
  • 12,00 – 13,00   Individualne konzultacije (preslušavanje)  kod profesora instrumenta
  • 12,00 – 13,00   Ogledni prijamni ispit iz solfeggia (usmeni dio) – raspored u skladu s individualnim konzultacijama profesora instrumenta
  • 13,00 -14,00    Konzultacije roditelja s profesorima Škole i koordinatorom za upise u srednju  školu

Poslušajte naše učenike