Održan Završni koncert Mješovitog zbora i solista

Održan Završni koncert Mješovitog zbora i solista

U četvrtak, 13. lipnja 2019. godine, u Koncertnoj je dvorani održan Završni koncert Mješovitog zbora Glazbene škole Požega i solista čime smo zaključili Završne koncerte u školskoj godini 2018./2019. Na programu je bilo 11 točaka, a solisti su redom članovi Mješovitog zbora koji su se iskazali i dirigentskim te umijećem sviranja.

Dirigiralo je troje maturanata: Helena Tkalčec, Patrik Ružičić i Gabriela Mijatović. Za klavirom su bili Mihael Ferčec i Fran Lisec, a na bisernici Danijel Tomašević i Dominik Milošević.

Posebna je bila izvedba At Last koju je otpjevala Karmen Szabo uz pratnju Helene Tkalčec (klavir), Dominika Miloševića (bisernica), Roke Sokić (brač), Karla Čatića (brač), Marka Orelja (bugarija), Matije Kravskog (berde), Juraja Gašija (udaraljke), ali i ostatka Mješovitog zbora koji je ugođaj upotpunio svjetlima u pozadini.

Kako je ovo ujedno bio koncert kojim smo se oprostili od maturanata, članova Zbora, malo je reći da je bilo dirljivo. Voditeljica zbora, Branka Horvat, podijelila im je zahvalnice i zahvalila im se za doprinos zborskom pjevanju. Maturanti su se pak svojoj voditeljici, ujedno i razrednici, zahvalili lijepim poklonom i zahvalom.

Koncert je završio izvedbom pjesme Moja diridika (D. Bobić).

Iz medija:

Pogledajte kako je bilo!