Obavijest o ispitima

Obavijest o ispitima

Poštovani roditelji, dragi učenici,

 javljam vam se s nekoliko informacija vezanih uz naš rad.
Omogućili smo vježbanje u školi učenicima koji pohađaju srednju školu, glavni predmet – klavir i udaraljke, i to ponedjeljkom, srijedom i petkom, od 8 do 11 sati. Učenici svakog jutra prije vježbanja moraju potpisati izjavu da su prije dolaska u školu izmjerili temperaturu te kako ju nemaju i da im nije propisana mjera samoizolacije.U školi su osigurane sve potrebne mjere propisane od strane HZJZ-a.
Od 19. svibnja u školi će biti dopušteno odvijanje nastave glavnog predmeta, i to samo maturantima instrumentalnog smjera. Nastava će se moći održavati dva puta tjedno, od 8 do 11 sati, Učenici, kao i njihovi nastavnici, također će morati popuniti i potpisati gore spomenutu izjavu.
Dolazak na vježbanje i na nastavu mora biti unaprijed planiran i odobren od strane ravnatelja, a zbog sastavljanja popisa osoba koje spremačice smiju pustiti u školu.
Godišnji ispiti održavat će se samo za naše srednjoškolce instrumentaliste, tj. za njihove glavne predmete, i to putem videopoziva.
Neće se održati svi ostali ispiti, već će se ocjena zaključiti temeljem dobivenih ocjena tijekom godine, kao i temeljem razine spremnosti za ispit, a o čemu će odlučivati predmetni nastavnik u suradnji s članovima komisije.
Završni ispiti maturanata održat će se na sljedeći način:
– maturanti  instrumentalnog smjera – u školi
– maturanti teoretičari – putem videopoziva.
Zbog nadoknade nastavnih dana izgubljenih zbog štrajka, školska godina za maturante završava 29. svibnja.
Svim učenicima želimo puno sreće i strpljenja do kraja školske godine.
Roditeljima naših učenika zahvaljujemo na odvojenom vremenu za popunjavanje ankete. Proučili smo ih te smo pokušali, koliko smo mogli, popraviti sve ono što ste smatrali da nije bilo dobro. Svi su nastavnici pozvani na smanjenje opsega zadataka koje zadaju učenicima.
Nadam se kako vam naše video objave na Facebooku uljepšavaju ovo krizno razdoblje.
Zahvaljujem svima na strpljenju i toleranciji.
Izdržimo još malo!

 

Srdačan pozdrav,

    Alen Kovačević, mag. mus.,
ravnatelj Glazbene škole Požega