Glasujte za naše učenike koji sudjeluju na Virtualnom glazbenom natjecanju pod nazivom Glaz-b-Os

Glasujte za naše učenike koji sudjeluju na Virtualnom glazbenom natjecanju pod nazivom Glaz-b-Os

Xmas Orchestra feat. Karmen Szabo i Tamburaška filharmonija Glazbene škole Požege sudjeluju na Virtualnom glazbenom natjecanju pod nazivom Glaz-b-Os.
Organizatori natjecanja, budući da im se javio lijep broj kvalitetnih dječjih izvođača, odlučili su njihova postignuća posebno vrednovati, i to na način da su osnovali festival u festivalu pod nazivom “Mali Glaz-b-os”. Smatraju da će na taj način moći bolje istaknuti rezultate obje skupine izvođača – u ovom slučaju odraslih s jedne i djece i njihovih nastavnika s druge strane.
Program virtualnog natjecanja je javan i počinje u četvrtak, 17. prosinca u 16 sati na Facebook stranici https://www.facebook.com/glazbo.
Svake minute objavljivat će se nova video izvedba i za nju će se moći glasati naredna 24 sata.
Nagrada publike bit će dodijeljena zboru, ansamblu ili solistu koji osvoji najveći broj lajkova.
Za nagradu publike, natječu se svi prijavljeni izvođači.
Objava rezultata i proglašenje dobitnika nagrada u natjecateljskim i u revijalnoj kategoriji održat će se u petak, 18. prosinca u 18 sati također na njihovom Facebook profilu.
Ovim putem pozivamo sve naše članove da se uključe ovom natjecanju te daju podršku našim prijavljenim sastavima tako da 17. prosinca ili 18 prosinca odu na gore označenu Facebook stranicu i glasuju za naše učenike.
U nastavku pogledajte fotografije na kojima se nalaze popisi natjecatelja.