Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Medicinska korektivna gimnastika

5. studenoga 2018. u 18:00 - 19:00

U ponedjeljak, 5. studenog 2018. godine, u 18:00 sati u Plavoj dvorani Glazbene škole Požega održat će se predavanje udruge „Zdravi život” na temu Medicinska korektivna gimnastika. Predavanja su bazirana na pravilnom držanju glazbenika, vježbama postizanja dobrog držanja i slično.

Njihove aktivnosti možete pratiti na Facebook stranici.

Udruga „Zdravi život” o sebi:

Većina ljudi odlučuje se na bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću kako bi smanjili svoju tjelesnu težinu ili poboljšali tjelesnu kondiciju. Istina zbog koje trebamo početi vježbati je puno više od toga, a to je naše zdravlje.

S ponosom možemo reći da jedni od rijetkih u Hrvatskoj ( četiri godine za redom ) sudjelujemo u nacionalnom programu „Živjeti zdravo” Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Zavoda za javno zdravstvo Požeško – slavonske županije u projektu „ Hodanjem do zdravlja „  gdje potičemo građane da se pridruže rekreativnom hodanju i tako učine onaj prvi korak ka redovnoj fizičkoj aktivnosti. Druga aktivnost nacionalnog programa Živjeti zdravo su „Volonteri u parkovima” koju provodimo s društvom „Naša djeca” već drugu godinu. Cilj ove akcije je dovesti djecu u parkove uz druženje na svježem zraku i pregršt igara koje ih tamo očekuju.

Početkom ove godine pokrenuli smo korektivnu medicinsku gimnastiku pod stručnim vodstvom fizioterapeuta, ona se provodi u svrhu prevencije, kada deformitet još nije nastupio ili terapijski kod ispravljanja određenih deformiteta kao što su; skolioza, lordoza, kifoza, spuštena ili ravna stopala, udubljena ili izbočena prsa.

Detalji

Datum:
5. studenoga 2018.
Vrijeme:
18:00 - 19:00
Događaj Category:

Organizator

Glazbena škola Požega
Phone
00 385 34 273 630
E-mail
glazbena-skola@po.ht.hr
Pogledajte web stranicu Organizator

Lokacija

Plava dvorana Glazbene škole Požega
Vjekoslava Babukića 27,
Požega, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u