Navigacija pogleda

Događaj navigacija pogleda

Danas

Koncert povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 

Koncertna dvorana Glazbene škole Požega Vjekoslava Babukića 27,, Požega, NY, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pozivamo Vas na Koncert povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji će se održati 6. prosinca 2023. godine u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega s početkom u 19:30 sati. Očekujemo Vas!

Koncert na Adventu u Požegi

Bivši Atletski stadion Požega

Pozivamo Vas na Koncert na Adventu u Požegi koja će se održati 10. prosinca 2023. godine na  bivšem Atletskom stadionu s početkom u 19:30 sati. Očekujemo Vas!

Večer ruskih skladatelja

Glazbena škola Požega Vjekoslava Babukića 27, Požega, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pozivamo Vas na Večer ruskih skladatelja koja će se održati 11. prosinca 2023. godine u  predvorju (izložba) i Koncertnoj dvorani (koncert) Glazbene škole Požega s početkom u 17:30 sati. Očekujemo Vas!

Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Pleternica

IC Terra Panonica Pleternica Trg Zrinskog i Frankopana 4, Pleternica

Pozivamo Vas na Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Pleternica na kojem će nastupiti učenici Glazbene škole Požega. Koncert počinje u utorak, 12. prosinca 2023., u 19:30 sati u IC Terra Panonica Pleternica.

Koncert najmlađih učenika klavirista Božićna priča

Koncertna dvorana Glazbene škole Požega Vjekoslava Babukića 27,, Požega, NY, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pozivamo Vas na koncert najmlađih učenika klavirista Božićna priča koja će se održati 13. prosinca 2023. godine u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega s početkom u 19:30 sati. Očekujemo Vas!  

Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Kutjevo

Kino dvorana Kutjevo Ul. Republike Hrvatske 26, Kutjevo, Kutjevo, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pozivamo Vas na Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Kutjevo na kojem će nastupiti učenici Glazbene škole Požega. Koncert će biti održan 13. prosinca 2023., u 19:30 sati u Kino dvorani Kutjevo.

Humanitarni koncert za Županijsku ligu protiv raka Požega

Koncertna dvorana Glazbene škole Požega Vjekoslava Babukića 27,, Požega, NY, Croatia (Local Name: Hrvatska)

Pozivamo Vas na Humanitarni koncert za Županijsku ligu protiv raka Požega  koji će se održati 14. prosinca 2023. godine u  Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega s početkom u 19:30 sati. Cijena ulaznice je 10,oo eura. Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Glazbene škole Požega radnim danom od 8 do 15 sati. Radujemo se Vašem dolasku!

Božićni koncerti

Koncertna dvorana Glazbene škole Požega Vjekoslava Babukića 27,, Požega, NY, Croatia (Local Name: Hrvatska)

U iščekivanju blagdana, Glazbena škola Požega organizira Božićne koncerte. PRVA VEČER - 18. prosinca Nastupaju:  Harmonikaški orkestar, Gudački orkestar Predškolski zbor, komorni sastavi i solist. DRUGA VEČER - 19. prosinca Nastupaju: Tamburaški orkestar, Veliki dječji zbor, komorni sastavi i solisti. SVEČANI ZAVRŠNI KONCERT - 20. prosinca Nastupaju: Puhački orkestar, Mješoviti zbor, komorni sastavi i solisti....

Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Velika

OŠ "I. G. Kovačić" Velika Trg bana Josipa Jelačića 7, Velika

Pozivamo Vas na Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Velika na kojem će nastupiti učenici Glazbene škole Požega. Koncert će biti održan 21. prosinca 2023., u 19:30 sati u OŠ "I. G. Kovačić" Velika.