Obavijest o načinu izvođenja nastave na daljinu u slučaju izricanja mjere samoizolacije – NOVO

Obavijest o načinu izvođenja nastave na daljinu u slučaju izricanja mjere samoizolacije – NOVO

Dragi učenici, poštovani roditelji, kolegice i kolege profesori,

javljam vam se s najnovijim informacijama vezanim za način izvođenja nastave na daljinu u slučaju izricanja mjere samoizolacije.

Za učenike koji nisu u samoizolaciji nastava se i dalje izvodi u školi osim ako njihovom nastavniku nije izrečena mjera samoizolacije.

Ovim putem vas obavještavam kako smo pronašli bolja i praktičnija rješenja vezana za nastavu na daljinu stoga su nužne određene promjene.
U slučaju potrebe za izvođenjem nastave na daljinu, Glazbena škola Požega služit će se platformom Google Classroom. Kako smo ove šk. god. za naše srednjoškolce opremili 4 učionice suvremenim interaktivnim pločama, stvoreni su uvjeti za izvođenjem nastave na daljinu na najvišoj mogućoj razini. Sada učenik od svoje kuće može rješavati zadatak dok nastavnik i ostali učenici taj proces mogu uživo pratiti na interaktivnoj ploči u razredu.

Svakodnevno se obavještavaju svi nastavnici GŠP o učenicima koji su završili u samoizolaciji (zbog sumnje na zarazu) ili izolaciji (kada je potvrđen COVID) te se u tom slučaju za njih organizira nastavu na daljinu kako je objašnjeno  na stranici: https://glazbena-skola-pozega.hr/nastava-na-daljinu/
Do nje možete doći i putem glavnog izbornika ako izaberete Informacije / Nastava na daljinu. Na toj stranici nalaze se sve potrebne informacije vezane za organizaciju nastave na daljinu.

U slučaju promjena vezanih za način izvođenja nastave na daljinu, a zbog pronalaska još boljih rješenja, svi će biti na vrijeme obaviješteni.
Još neko vrijeme će biti potrebno kako bi nastavnici i učenici u potpunosti savladali novi način komunikacije stoga vas sve pozivam na strpljenje i toleranciju.
Unaprijed se zahvaljujem na tome.

Čuvajte sebe i sve oko sebe.

Alen Kovačević, mag. mus.
ravnatelj Glazbene škole Požega