Neradni dani i odrada štrajka

Neradni dani i odrada štrajka

Poštovani roditelji, zaposlenici Glazbene škole Požega i dragi učenici,

prijelaz na sustav poučavanja na daljinu izuzetno je zahtjevan, traži motiviran rad, odgovornost i disciplinu svih uključenih. Radi toga ova situacija od svih nas zahtijeva prilagodbu i brzu reakciju kako bismo djeci osigurali kontinuitet i obrazovanje kakvo zaslužuju unatoč ovim izazovnim vremenima.
Glazbena škola Požega organizira svoju nastavu putem javne platforme Yammer te putem aplikacija Skype, Viber, WhatsApp, Messenger i sl.

Svim nastavnicima individualne nastave preporučujem korištenje videopoziva u trajanju redovitoga sata. U slučaju slaboga signala, tj. spore brzine internet, te nepraktičnosti rada ili nekih drugih opravdanih razloga, nastava se može održavati razmjenom audio ili videosnimki, komentiranjem putem pisanih ili zvukovnih poruka, a putem gore navedenih aplikacija.

Pozivam sve roditelje na provjeravanje aktivnosti u nastavi svoje djece, a naših učenika jer se zbog nesudjelovanja može dobiti pisani izostanak. Od Uskrsa počinje ocjenjivanje.

Neradni dani su: petak (10. 04.) i ponedjeljak (13. 04.).
U vrijeme proljetnih praznika, od utorka (14. 04.) do subote (18. 04.), će se odrađivati nastavni dani provedeni u štrajku.
Zbog specifičnosti nastave, pogotovo individualne, nastavnicima se pružila mogućnost nadoknade i u drugim danima ako su uspjeli postići sporazum u vezi rasporeda koji bi odgovarao i njima i učenicima. Drugim riječima, svaki je nastavnik škole dužan obavijestiti učenika o nadoknadi u vrijeme proljetnih praznika s obzirom na to da je veliki dio nastave, pogotovo individualne, već nadoknađen.

Za sve vaše upite, pritužbe ili pohvale stojimo vam na raspolaganju putem e-maila − ravnatelj.gsp@gmail.com

Čuvajte jedni druge, čuvajte sebe i sve oko sebe!

Alen Kovačević, mag. mus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.