Završeni su Maturalni koncerti

Završeni su Maturalni koncerti

Tri maturalna koncerta održana su od 4. do 6. lipnja za školsku godinu 2018./2019. Sedam maturanata predstavilo je svoja znanja i talent pred publikom i komisijom.

Prvi koncert

U utorak, 4. lipnja, publika je uživala u 7 točaka koje su na bisernici izveli Danijel Tomašević i Dominik Milošević, uz klavirsku pratnju Ivana Polića. Među točkama je bila i Varijacije na temu Mar Djandja s kojom je Dominik ove godine osvojio Grand Prix na međunarodnom natjecanju tamburaša u Novom Sadu. Za kraj su nas počastili zajedničkom izvedbom.

Drugi koncert

Drugi koncert održan je u srijedu, 5. lipnja. Alen Ružić odsvirao je 3 točke na bisernici, a Maja Mustapić 4 točke na flauti. Oboma je klavirska pratnja bio nastavnik Ivan Polić.

Treći koncert

U četvrtak, 6. lipnja, maturalne koncerte zaključile su tri učenice. Sopranistice Mirta Topalušić i Gabriela Mijatović predstavile su se svaka u 10 točaka, a klavirka pratnja bio im je nastavnik Miroslav Majić. Na klaviru je 6 točaka izvela Helena Tkalčec. Koncert je završio zajedničkom izvedbom Gabriele i Mirte.