Navigacija pogleda

Događaj navigacija pogleda

Today

Večer ruskih skladatelja

Koncertna dvorana Glazbene škole Požega Vjekoslava Babukića 27,, Požega, NY

Pozivamo Vas na koncert Večer ruskih skladatelja koji će se održati u utorak, 6. prosinca 2022. godine u 19:30, u Koncertnoj dvorani Glazbene škole. Ulaz je slobodan. Očekujemo Vas!

Koncert povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Gradsko kazalište Požega Trg Svetog Trojstva 20, Požega

Pozivamo Vas na Koncert povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji će se održati u srijedu, 7. prosinca 2022. godine u 19:30, u Gradskom kazalištu Požega. Očekujemo Vas!

Humanitarni koncert za Županijsku ligu protiv raka

Koncertna dvorana Glazbene škole Požega Vjekoslava Babukića 27,, Požega, NY

Pozivamo Vas na Humanitarni koncert za Županijsku ligu protiv raka koji će se održati 8. prosinca 2022. godine u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Požega s početkom u 19:30 sati. Cijena ulaznice je 50,00 kn, a možete ih kupiti u tajništvu Glazbene škole Požega od 1. prosinca 2022. svakim radnim danom od 7 do 15 sati....

Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Pleternica

IC Terra Panonica Pleternica Trg Zrinskog i Frankopana 4, Pleternica

Pozivamo Vas na tradicionalni Božićni koncert Područnog odjeljenja Pleternica na kojem će nastupiti učenici Glazbene škole Požega. Koncert počinje u utorak, 13. prosinca 2022., u 19:30 sati u IC Terra Panonica Pleternica.  

Božićni koncert učenika Područnog odjeljenja Kutjevo

Kino dvorana Kutjevo Ul. Republike Hrvatske 26, Kutjevo, Kutjevo

Pozivamo Vas na tradicionalni Božićni koncert Područnog odjeljenja Kutjevo na kojem će nastupiti učenici Glazbene škole Požega. Koncert počinje u srijedu, 14. prosinca 2022., u 19:30 sati u Kino dvorani Kutjevo.

Božićni koncerti

Koncertna dvorana Glazbene škole Požega Vjekoslava Babukića 27,, Požega, NY

U iščekivanju blagdana, Glazbena škola Požega organizira Božićne koncerte. PRVA VEČER - 19. prosinca Nastupaju:  Harmonikaški orkestar, Predškolski zbor, Dječji zbor srednjeg uzrasta, komorni sastavi i solist. DRUGA VEČER - 20. prosinca Nastupaju: Puhački orkestar, Veliki dječji zbor, komorni sastavi i solisti. SVEČANI ZAVRŠNI KONCERT - 21. prosinca Nastupaju: Mješoviti zbor, komorni sastavi i solisti....